Новогодишни пожелания

В най-веселият празник през годината, в деня, в който посрещаме първия ден от календара веселите пожелания за Нова Година се леят навсякъде. Кои весели, кои мъдри, всеки казва новогодишни пожелания. Няма и как да е иначе с толкова много радост, щастие, а и алкохол наоколо. И ако наистина искате да блеснете сред тълпата, ако искате да се откроите с изтъчнено остроумие просто вижте някои от тези пожелания за Нова Година.

Хубаво е да знаете, че тези новогодишни пожелания са измислени от много по-умни и бляскави хора от пишещите тези редове, а ние просто сме ги открили и подбрали, така че да ги доставим топли, топли за вашия блясък и успех в новогодишната вечер.

Така, без никакво бавене номер едно от нашите весели и остроумни пожелания за Нова Година излиза на сцената:

Нека през новата година не те напуснат нито зъбите ти, нито косата ти, нито лифтингът ти. Холестеролът ти да бъде същият, а така и броят на кръвните ти клетки и всичко друго, което е важно за здравето ти…
Нека всичко онова, което виждаш в огледалото те радва, а също така да дразни лекарят ти.
Нека парите стигат за всичко онова, което ти трябва и най-вече за това, което хич не ти е нужно. Честита Нова Година.

Понеже в последно време мобилните пожелания за Нова Година станаха особено актуални, то ето и няколко новогодишни пожелания в стил sms.

В началото на 2012-а година, честита Нова Година. Желая ти всичко най-хубаво и нека всяка идваща година да е много по-добра от предишната. Честита Нова Година отново и отново.

Честита Нова Година. 2012-а е на прага, а всяка Нова Година означава нов старт. Нека 2012-а бъде успешна година за всички. Честита Нова Година.

Красиви моменти са празниците на Нова Година. Време за новогодишни пожелания, празненства и събиране на цялото семейство на едно място. По-горе написахме някои известния пожелания за Нова Година, но няма нищо по-хубаво от истински вашите новогодишни пожелания. Онези, написани от сърце.

Честита Нова Година.

Новогодишни пожелания по зодии.Copyright © 2024 Free България. All rights reserved. Theme by Rankerz SEO Company